Kandidatcase: Operations Manager Linda Yilmaz

2024-09-13

Talent Search är glada över att ha drivit processen som ledde till att Linda Yilmaz blir Operations Manager på Metric Accounting. Linda tar med sig erfarenheter inom ekonomi och administration till en ledande roll, där hon blir  en nyckelperson i att driva och utveckla verksamheten framåt.

Rollen är ny och vi kommer att forma den tillsammans, vilket jag uppskattar. Eftersom jag har tidigare erfarenhet som redovisningskonsult förstår jag i grunden bolagets verksamhet. Nu ser jag fram emot att använda min samlade kunskap för att bidra i en bredare roll som Operations Manager, säger Linda. 

För Linda har Talent Search inte bara hjälpt henne att hitta rätt roll, utan också visat sig vara en rekryteringspartner som verkligen lyssnar och engagerar sig.

Talent Search sökte upp mig och tog kontakt vid en tidpunkt då jag börjat fundera på att lämna min tidigare roll. Kommunikationen har varit fantastisk. Jag har verkligen känt mig stöttad och uppskattat möjligheten att kunna bolla tankar och idéer på ett öppet sätt som kanske inte är så vanligt, säger Linda. 

Med sin nya roll ser Linda fram emot att både bidra till företagets fortsatta tillväxt och samtidigt fortsätta sin egen utvecklingsresa. På Talent Search är vi stolta över att ha kunnat matcha Linda med en roll som passar både hennes och arbetsgivarens ambitioner, och ser fram emot att följa hennes resa på Metric Accounting.

 

En viktig del av vårt arbete på Talent Search är att stötta och guida dig som är i process hos oss. För att ta del av de roller som just nu går att söka till – besök oss här